Nytt jobb!

Hej, just nu jobbar jag på en större containerbåt som går mellan Sverige, Tyskland och Sydostasien. Jag började för bara 2 veckor sedan så det är snabba puckar nu!

Jag tog jobbet främst för att man får vara i land ganska länge (1-2 veckor) i sydostasien. Sen är lönen bättre än på tex. en finlandsfärja också. Som sagt så är det Europa till sydostasien, vi stannar på lite olika ställen varje gång. Ofta är det Thailand eller Vietnam vi hämtar upp containers i. Ett kul och varierande arbete, än så länge i alla fall 😛

Gymmet på skeppet

Nackdelen är att det kan vara svårt att få in bra träning om gymmet på båten är dåligt. Gymmet på detta skepp är OK, men absolut inte mer. Jag har faktiskt varit i kontakt både med personalchefen, kaptenen samt företagets huvudkontor. Jag har en del förslag för att förbättra gymmet på båten. En sak jag lobbar för är att de ska köpa en dipsställning. Med en dipsställning kan man träna triceps, men även bröst och lite andra saker om man är uppfinningsrik. Läs mer om en dipsställning här. Några andra saker jag försöker få dem till att köpa in är: Power rack, balansredskap (pilatesboll, balansplatta) samt mer vikter!

Jag hoppas verkligen att de styrande förstår hur viktigt det är med friskvård för personalen. Vi kommer hålla oss friskare och gladare med ett mer välutrustat gym!

gym med förhoppningsvis en dipsställning snart